Wie ben ik?


Petro met twee kinderen van een kraamgezin. Ik geef ook de andere kinderen veel aandacht

Mijn naam is Petro de Wilde, ik woon in Kampen, ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Sinds 2006 ben ik gecertificeerd kraamverzorgster.

 

Na full-time huismoeder en gastouder te zijn geweest, kwam bij mij de wens om een andere invulling aan mijn dagelijkse leven te geven. Doordat ik nu het verzorgen van de baby én de ouder(s) kan combineren geeft mij dit veel voldoening. Het geeft mij voldoening wanneer ouder(s) en kind optimaal van elkaar hebben kunnen genieten doordat een groot deel van de dagelijkse zorg uit handen is genomen. 

 

Als zelfstandig kraamverzorgster (ZZP-er) kan ik een eigen persoonlijke invulling geven aan de kraamperiode. Hierdoor kan ik, in overleg met jou, zorg op maat bieden. Tijdens de zwangerschap kom ik zelf op huisbezoek voor een kennismaking en intakegesprek. Verder verzorg ik de volledige kraambed periode.

 

De verzorging van de baby op preffesionele maar ook liefdevolle manier uitgevoerd.