Commentaren: 9
 • #9

  Arjan, Jetske en Fleur (zaterdag, 06 januari 2024 15:14)

  Petro is een hele fijne vrouw om in huis te hebben!
  Ze is bij onze eerste dochter de kraamverzorgster geweest. We kende haar via één eerdere ervaring binnen de familie.
  We hebben enorm veel van haar geleerd. Ze is relaxed in omgang, maar ook duidelijk. Dit zag je terug in de omgang met kraamvisite. Ze weet ook van aanpakken, ons huis was heerlijk schoon! Ze heeft echt aandacht voor detail en heerlijk veel ervaring.
  Al met al, kind en ouders stonden echt centraal deze week.

  Als we een tweede zouden mogen krijgen zouden we haar zo weer als kraamverzorgster vragen!

 • #8

  Natasja en Klaasjan (zondag, 26 maart 2023 10:16)

  Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad!
  Ondanks omstandigheden mochten wij genieten van de fijne zorg van Petro.
  Ze leerde ons veel over de verzorging van onze baby, ons zoontje van 2,5 mocht met alles helpen in de huishouding en ook wij als ouders werden goed verzorgd.
  We hadden een netjes en schoon huis, de was bleef op orde, de maaltijden werden goed verzorgd en er werd goed rekening gehouden met onze wensen.

  Het was echt een top week waarin we enorm hebben kunnen genieten.

  Super bedankt Petro!

 • #7

  Annelies (zaterdag, 04 maart 2023 16:31)

  Wij hebben een fijne kraamperiode gehad met Petro. Ze heeft mij goed begeleid bij de borstvoeding. Ze gaf mij vertrouwen in mijn lichaam en greep niet direct naar hulpmiddelen, denkend aan een tepelhoedje of kolven. Erg fijn want uiteindelijk is het gelukt! Bedankt Petro

 • #6

  Erik, Margriet en Thirsa (donderdag, 16 februari 2023 16:29)

  Petro is een hele lieve en betrokken kraamverzorgster.
  Dankzij haar mochten we een goede kraamtijd hebben.
  Vooral bij ons eerste kindje was dit erg fijn, ze geeft je veel
  uitleg en advies wat betreft de borstvoeding en de verzorging
  van de baby. Ook in het huishouden hield ze alles netjes bij.

  Petro nogmaals bedankt voor de fijne tijd!

 • #5

  Marco, Angela en Luuk (dinsdag, 30 augustus 2022 16:43)

  Petro is echt een top mens!

  Wij hebben ons eerste kindje gekregen en alles was natuurlijk nieuw. Het was fijn als Petro er 's ochtends weer was om alles uit te leggen en te helpen. Ze heeft veel ervaring en weet veel. Ook heeft ze goed voor ons gezorgd.

  Petro is lief en gezellig en geeft net dat beetje extrar. Heel fijn! Als er een tweede mag komen, dan graag weer de kraamweek met Petro!

 • #4

  Joost, Mirjam en Sophie (dinsdag, 19 juli 2022 15:17)

  Wat een super fijne kraamhulp is Petro!!

  Petro heeft bij ons gekraamd na de geboorte van onze eerste dochter.

  Wij wisten totaal niet wat te verwachten van de kraamperiode. Maar dankzij de goede en kundige hulp van Petro hebben wij en onze dochter een super goede en leuke start gehad.

  Het was net alsof wij Petro al jaren kenden. Petro is een super fijne vrouw, ontzettend lief, kundig en altijd vol goede moed en adviezen. Wij hebben ons 100% op onze gemak gevoeld terwijl ze bij ons thuis was.

  Al met al, wij hebben een hele fijne kraamweek gehad en mocht het in de toekomst nodig zijn, vragen we Petro zeker om terug te komen.

 • #3

  Sanneke (woensdag, 25 mei 2022 21:23)

  Super fijne kraamtijd gehad.
  Petro heeft bij mij 2keer gekraamd en beide keren waren erg fijn.
  Petro is erg duidelijk kan goed met grote kinderen overweg, is erg rustig geduldig en heeft mij beide keren enorm goed geholpen.
  Bij mijn eerste kraamtijd heeft ze mij adviezen gegeven over de borstvoeding en heeft ze mij enorm op weg geholpen in het moeder zijn.
  Ze is goed in het houden van een overzicht , is goed met familieleden en kijk enorm positief op beide kraamperiodes terug en zou haar zeker aanraden.

 • #2

  Linda, Jeroen, Liv en Vera (maandag, 23 mei 2022 11:20)

  Petro heeft ons ondersteund tijdens de geboorte en de kraamweek van ons tweede kindje. Dat heeft ze gedaan met veel warmte en professionaliteit. Je kunt merken dat ze een ton aan ervaring meebrengt en dat geeft veel rust en vertrouwen.
  De borstvoeding verliep in het begin wat stroef, maar door de adviezen en ondersteuning van Petro is dat uiteindelijk zo goed gaan lopen dat we er nog lekker lang mee doorgaan.
  Ik zou het iedereen aanraden Petro te vragen voor de kraamweek!

 • #1

  Leyla Gunay en Danny Mulder (dinsdag, 17 mei 2022 13:03)

  Mijn allereerste bevalling, natuurlijk heel spannend, ook spannend of het wel klikt met de kraamzorg. Petro heeft toevallig ook mijn bevalling meegemaakt en kwam daarna meteen goed in actie. Ze heeft me heel goed verzorgd zowel mentaal als fysiek, was altijd optijd en ik kon al mijn zorgen, vragen en verhalen bij haar kwijt. Ze heeft echt een luisterend oor geboden en is een perfecte kraamverzorgster die veel op gevoel werkt. Ik voelde me zo goed bij haar dat mijn herstel ook voorspoediger is gelopen en ik niet onzeker hoefde te zijn. Ook betrok ze mijn partner goed bij alle nieuwe dingen waardoor we samen sterker zijn gaan staan en wijzer zijn geworden.
  Al met Al zal ik 1000000% weer voor Petro gaan als ik weer in verwachting ben. Het was een aangename tijd waar ik veel van heb kunnen genieten.
  Petro, als je dit leest; nogmaals bedankt voor de fijne dagen en je steun en toeverlaat. <3

  Leyla 23 & Danny 26