Commentaren: 3
 • #3

  Sanneke (woensdag, 25 mei 2022 21:23)

  Super fijne kraamtijd gehad.
  Petro heeft bij mij 2keer gekraamd en beide keren waren erg fijn.
  Petro is erg duidelijk kan goed met grote kinderen overweg, is erg rustig geduldig en heeft mij beide keren enorm goed geholpen.
  Bij mijn eerste kraamtijd heeft ze mij adviezen gegeven over de borstvoeding en heeft ze mij enorm op weg geholpen in het moeder zijn.
  Ze is goed in het houden van een overzicht , is goed met familieleden en kijk enorm positief op beide kraamperiodes terug en zou haar zeker aanraden.

 • #2

  Linda, Jeroen, Liv en Vera (maandag, 23 mei 2022 11:20)

  Petro heeft ons ondersteund tijdens de geboorte en de kraamweek van ons tweede kindje. Dat heeft ze gedaan met veel warmte en professionaliteit. Je kunt merken dat ze een ton aan ervaring meebrengt en dat geeft veel rust en vertrouwen.
  De borstvoeding verliep in het begin wat stroef, maar door de adviezen en ondersteuning van Petro is dat uiteindelijk zo goed gaan lopen dat we er nog lekker lang mee doorgaan.
  Ik zou het iedereen aanraden Petro te vragen voor de kraamweek!

 • #1

  Leyla Gunay en Danny Mulder (dinsdag, 17 mei 2022 13:03)

  Mijn allereerste bevalling, natuurlijk heel spannend, ook spannend of het wel klikt met de kraamzorg. Petro heeft toevallig ook mijn bevalling meegemaakt en kwam daarna meteen goed in actie. Ze heeft me heel goed verzorgd zowel mentaal als fysiek, was altijd optijd en ik kon al mijn zorgen, vragen en verhalen bij haar kwijt. Ze heeft echt een luisterend oor geboden en is een perfecte kraamverzorgster die veel op gevoel werkt. Ik voelde me zo goed bij haar dat mijn herstel ook voorspoediger is gelopen en ik niet onzeker hoefde te zijn. Ook betrok ze mijn partner goed bij alle nieuwe dingen waardoor we samen sterker zijn gaan staan en wijzer zijn geworden.
  Al met Al zal ik 1000000% weer voor Petro gaan als ik weer in verwachting ben. Het was een aangename tijd waar ik veel van heb kunnen genieten.
  Petro, als je dit leest; nogmaals bedankt voor de fijne dagen en je steun en toeverlaat. <3

  Leyla 23 & Danny 26